Publicat de: TARNOVAN EUGEN-STEFAN | Ianuarie 27, 2009

Suntem în ţara şoaptelor…………

Începând de marţi, 20 ianuarie 2009, trebuie să aveţi grijă ce vorbiţi, şi mai ales cu cine vorbiţi la telefon. De la această dată intră în vigoare Legea 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice.

Firmele de comunicaţii electronice :

Sunt obligate să stocheze,pentru şase luni, anumite date privind apelurile telefonice, mesajele scrise sau email-uri, generate sau prelucrate prin serviciile furnizate, informaţii care pot fi accesate de MIRA, Parchet, SRI şi SIE, la solicitarea acestora. Potrivit legii, informaţiile vor fi puse la dispoziţia instituţiilor amintite, în scopul utilizării în cadrul activităţilor de cercetare, de descoperire şi de urmarire a infracţiunilor grave.

Cam asa suna vestea care „cica” i-a ingrozit pe romani ! Saftoiu l-a acuzat pe Basescu ca stie ce discuta politicienii.Mai cum sa nu stie „INFORMATIA INSEAMNA PUTERE SI CUNOASTERE!”.

Toti politicenii stiu ca sunt ascultate telefoanele,poate unii sunt chiar filati dar putin romani  inteleg ca nu toti romanii vor avea aceeasi sorta.Sa fim seriosi ca acum servicile secrete nu o sa urmareasca un boschetar care nu prezinta nici un pericol,sa nu devenim ridicoli.

Toate problemele importante spuse si relatate de politiceni ,oameni de afaceri ,directori care repet -reprezinta interes-nu discuta problemele importante la aceste aparate de comunicare.Romanii au o teama de pe timpuri  dar ca la noi aceaste teme  sunt facute din tantar ,armasar………

SUNTEM IN TARA SOAPTELOR………SI ASTA ESTE TRAGIC PENTRU CA NE ESTE FRICA SI NU STIU DE CE !! PENTRU CA NU NE STIM LEGILE,DREPTURILE SI ORICAND SA LE PUTEM DA PESTE NAS !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: