Publicat de: TARNOVAN EUGEN-STEFAN | Martie 10, 2009

CRIZA OMOARA CRIZA SI DUCE LA ISTERIE……….

CRÍZ//Ă ~e f.1. Manifestare a unor dificultăţi (economice, politice, sociale etc.); perioadă de tensiune, de tulburare, de încercări (adesea decisive) care se manifestă în societate. ♦ Lipsă acută (de mărfuri, de timp, de forţă de muncă). 2. Moment critic, culminant, în evoluţia care precedă vindecarea sau agravarea unei boli; declanşare bruscă a unei boli sau apariţia unui acces brusc în cursul unei boli cronice. Criză de apendicită. ♦ Tensiune, moment de mare depresiune sufletească, zbucium. – Din fr. crise.  1) Fază primejdioasă şi hotărâtoare în viaţa socială, constând într-o manifestare violentă a contradicţiilor economice, politice şi sociale. ♢ ~ de guvern perioadă când un guvern a demisionat iar altul încă nu este format. 2) Moment critic în evoluţia unei boli, după care urmează schimbarea în bine sau în rău. 3) Agravarea bruscă a unei boli cronice. 4) Lipsă acută a ceva necesar vieţii materiale sau spirituale. 5) fig. Tensiune, zbucium sufletesc. /<fr. crise, lat. crisis .

Cam asta este din punct de vedere  lingvistic CRIZA .Criza este pentru toti un dezastru,dar nu pentru cei care pot fura in continuare, ca de este criza si pot achizitiona mai simplu orice pe nimic !

Smecheriile la nivel central sau cam epuizat ,dar pe plan local se pot face foarte multe manevre.Una este sa simti criza de la un salriu de 3000 ron si alta este de la 600 ron dar la moi se aplica peste tot la fel adica : din 3000 scazi 200 si ramai cu 2800 asa ca mai poti trai dar din 600 scazi 200 ramai cu 400 si nu poti sa te duci nici la toaleta publica timp de 30 de zile !

Cam asta este criza,Criza este pentru unii dar sunt anumiti indivizi caresilenzio1 amplifica,hiperbolizeaza ca de ESTE CRIZA ! Eu cred ca este criza in capul unora ,manipularea maselor sa se multumeasca cu putin sau cu NIMIC !O prostie niste incopetenti prosti si idioti !

Adica cam asa este o discutie intre un directoras si sindicatul care cica apara interesele angajatiilor (hai sictir,care oricum cei de la conducerea acestor „structuri” sunt manjiti pana peste cap ):

Liderii de sindicat :-Sa traiti sefu ,ce mai faceti ?

Directorul :-Ce vreti bai ?

Liderii de sindicat :-Pai vrem si noi  sa semnam contractul colectiv !

Directorul :-Ce vreti !?! Mai  cautati-ma pe afara ca  am treaba !

Liderii de sindicat :-Sefu atunci nu vrem sa va suparam revenim cand aveti timp !

Directorul :-Iesiti pana nu va  dau afara (ca este CRIZA );

DUPA 30 ZILE

Liderii de sindicat:-Sefu sa traiti !… ne primiti va rugam frumos …. 

Directorul:-Hai sa vedem ce vreti…….

Liderii de sindicat:-Pai sa vedem,avem ceva simplu ca anul trecut …

Directorul:-CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,bai voi sunteti idioti cum sa va dau tot ce afost anul trecut ????? Daca vreu eu si meritati va dau, dar nu va dau nimic !(tipand urland ca asa sunt toti ,de parca da de la el din buzunar)……

Liderii de sindicat:-Sefu nu va enervati ….mai taiem !

Directorul:-Tot,tot ca nu meritati,taiem tot ca este criza !

Liderii de sindicat:-Da taiem tot,pai daca spuneti dumneavoastra taiem tot ca asa vom spune la lume ca este criza !

Directorul:-Da iesiti afara ca va ia dracu…ESTE CRIZA …..

Cam asa se negociaza,pentru ca acesti lideri de sindicat si directori sunt niste imbecili care nu stiu legile si cum se zice  pe vreme de criza :

ROMANI NU AVETI NICI UN DREPT ,BA DA AVETI -AVETI DREPTUL LA CRIZE !

Asa ca ne meritam soarta,mai ramane sa lucram moca ca oricum sunt BAIETII destepti care pe timp de criza  tot bine o duc ! Manipulare si terifiere pe fata! Suntem niste cretini care nu ne stim interesele,de paraca am fi sclavi pe plantatie !Criza este manipulata si facuta de oamenii cu interese !

criza-financiara1

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: