Publicat de: TARNOVAN EUGEN-STEFAN | ianuarie 4, 2011

CORUL UNISON CAUTA TALENTE …..

La preselectie pot participa copii cu varsta intre 4 ½ si 15 ani – fete si baieti. Inscrierea la preselectie se poate realiza pe adresa de e-mail: office@corulunison.ro sau la numarul de telefon: 0722.551.402

Fondat la Brasov in anul 2001 de catre domnii George Dumitrascu – dirijorul corului si Cristian Lorand Fieraru – managerul ansamblului, Corul de Copii Unison este unul dintre cele mai cunoscute coruri de copii din Brasov, dar si din Romania. De-a lungul anilor, corul a sustinut peste 100 de recitaluri, concerte si spectacole si au fost invitati in emisiunii de divertisment realizate de televiziunile: Tvr1, Protv, B1tv, Televiziunea Publica Japoneza NHK, Tvs, Mixtv, Rtt.

Din anul 2004, Corul de Copii Unison este invitat peste hotare – Italia – Roma / Tivoli, unde au interpretat Recviemul din opera Edgar de Giacomo Puccini alaturi de nume sonore din Italia, 2006 Grecia – Atena, 2007 Franta – Guebwiller, 2008 Festivalul International Macedonia – Ohrid, 2009 Rusia – St. Petersburg, 2010 Bulgaria – Albena.

Alte detalii puteţi găsi pe site-ul oficial.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: